Nie jeste¶ zalogowany.

#1 17-08-2007 02:31:48 ¦piewnik

Sylwiaa144
Użytkownik Forum mP

Chciałabym kupić ¶piewnik. Oczwi¶ćie z piosenkami harcerskimi, biesiadnymi etc. Najlepiej żeby był do¶ć obszerny.

17-08-2007 02:31:48

Druh AdSense
Użytkownik Forum mP

#2 19-08-2007 04:24:55 Re: ¦piewnik

hanka
Użytkownik Forum mP

Uważam, że najlepiej wybrać się do "woda góry las" i zakupić "ognik" je¶li oczywi¶cie masz te 20-30zł. ¦piewnik ma wiele piosenek wraz z chwytami (harcerskie, szanty, biesiadne, stare hity polskich zespołów), wszystko co ¶piewamy na rajdach/biwakach.

#3 19-08-2007 15:24:26 Re: ¦piewnik

bozenha
Użytkownik Forum mP

¦piewniki s± tez na www.trzypiora.pl  wszak nie s± zbyt obszerne, ale maj± fajne piosenki,a możesz, np. kupić dwa (¶rednio koszty chyba by wtedy nynosiły na jeden ¶piewnik- 6-7 zł)
Czuwaj!

dh. Bożena Hutyra
Przyboczna 20.DH.NIEZAPOMINAJKI
Hufiec Węgierska Górka im. Obrońców Węgierskiej Górki
:)

#4 19-08-2007 16:10:30 Re: ¦piewnik

Arnvald
Moderator

hanka napisał:

Uważam, że najlepiej wybrać się do "woda góry las" i zakupić "ognik" je¶li oczywi¶cie masz te 20-30zł. ¦piewnik ma wiele piosenek wraz z chwytami (harcerskie, szanty, biesiadne, stare hity polskich zespołów), wszystko co ¶piewamy na rajdach/biwakach.

Dokładnie, bardzo dobry ¶piewnik, znam wiele osób, które go zakupiło i wszyscy s± bardzo zadowoleni (ja sam takowy posiadam) smile

pwd. Grzegorz Witek HO
http://www.grzegorzwitek.pl

#5 21-08-2007 14:17:43 Re: ¦piewnik

Sylwiaa144
Użytkownik Forum mP

Woda góry las? nie slyszlam;] w jakiej miejscowo¶ci to sie znajduje? najlepiej w woj. łodzkim blisko opoczna lub tomaszowa

#6 23-08-2007 07:45:28 Re: ¦piewnik

paulinka1111
Użytkownik Forum mP

ja równiez polecam "ognika"... mam go już ładne pare lat...i jestem bardzo zadowolona z niego...zabieram go zawsze na wszystkie rajdy, biwaki, obozy...a w tym roku zaczęły juz wylatywać z niego strony...sad

"Przyjaciele s±  jak Anioły, które pomagaj± nam wstać, kiedy nasze skrzydła maj± problemy z przypomnieniem sobie jak się lata..."

Stopka forum